Актрисата Мишел Йео сподели и след това изтри статия от Vogue, в

...
Актрисата Мишел Йео сподели и след това изтри статия от Vogue, в
Коментари Харесай

Номинирана за “Оскар“ актриса може да бъде изхвърлена от битката за статуетките

Актрисата Мишел Йео сподели и по-късно изтри публикация от Vogue, в която става дума за това дали Кейт Бланшет се нуждае от още една статуетка. Йео и Бланшет са номинирани за основна женска роля за тазгодиншите награди на " Академията ". Кейт Бланшет към този момент има два наградата, до момента в който за Йео един такъв би променил живота й, се споделя в публикацията.
Прочетете още
С постът си в Instagram, часове преди гласуването на Академията за кино изкуство и просвета да завърши, Йео може да е нарушила значимо предписание. Според него подобни прояви  хвърлят отрицателна или унизителна сянка върху конкурентен филм или достижение, а това няма да бъде толерирано.

В материала, който Йео е споделила, се споделя: „ Изминаха повече от две десетилетия, откогато победител в категорията за най-хубава актриса не е бил бял. Ще се промени ли това през 2023 година? Трети " Оскар " може би ще удостовери статута на Кейт Бланшет на исполин в промишлеността, само че като се има поради нейната обширна и несравнима работа, нуждаем ли се от още потвърждения? “

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР